چرا آمار بیکاری فارغ التحصیلان کاهش نمی یابد؟؟

در این مقاله، بحث‌ها و آمار مرتبط با وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان در زمینه آموزش عالی ارائه شده است. مدیرکل برنامه‌ریزی آموزش عالی در گفت‌وگو با گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مسائل و چالش‌های اشتغال دانش‌آموختگان و کاهش بیکاری در این زمینه را بررسی می‌کند.

۱. کاهش بیکاری: مدیرکل برنامه‌ریزی آموزش عالی، اعلام می‌کند که نرخ بیکاری در فارغ‌التحصیلان آموزش عالی در طول دو سال اخیر بهبود یافته است و در بهار امسال به ۱۲.۱ درصد کاهش یافته است. این نکته نشان دهنده تلاش‌های موثر در جهت بهبود وضعیت اشتغال در کشور می‌باشد.

بیشتر بخوانید: چگونه برای دانشگاه انتخاب رشته کنیم؟

۲. تفاوت‌های جنسیتی: آمار نشان می‌دهد که درصد بیکاری در زنان فارغ‌التحصیل نسبت به مردان سه برابر بیشتر است. این تفاوت‌ها می‌تواند به تفاوت در تصمیم‌گیری‌ها و محدودیت‌های اجتماعی برگرده و نیازمند راهکارهای مناسب برای تساوی فرصت‌های اشتغالی می‌باشد.

۳. اشتغال در حوزه روستایی: بیکاری در حوزه روستایی در دو سال اخیر افزایش یافته و به ۱۷.۴ درصد رسیده است. این موضوع نیازمند توجه و برنامه‌ریزی برای ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی در مناطق روستایی می‌باشد.

۴. توانمندسازی دانش‌آموختگان: مدیرکل برنامه‌ریزی آموزش عالی به اهمیت توانمندسازی دانش‌آموختگان برای ورود به بازار کار اشاره می‌کند. او معتقد است که آموزش مهارت‌های عملی و توسعه مهارت‌های نرم، نقش مهمی در افزایش اشتغال‌پذیری دارد.

۵. بورسیه‌ها و تسهیلات: برای کمک به نخبگان و افزایش تعداد دانش‌آموختگانی که به بازار کار وارد می‌شوند، ارائه بورسیه‌ها و تسهیلات ویژه به نخبگان مورد نیاز است. همچنین ایجاد همکاری‌های بین دانشگاه‌ها و صنایع جهت ایجاد فرصت‌های شغلی می‌تواند کمک بزرگی به بهبود وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان داشته باشد.

در نهایت، باید تأکید کرد که بهبود وضعیت اشتغال در میان دانش‌آموختگان نیازمند تلاش‌های گسترده و هماهنگ از سوی دولت، دانشگاه‌ها و صنعت می‌باشد. اجرای راهبردهای مختلف از جمله گسترش هدفمند آموزش عالی، اصلاح محتوای رشته‌های تحصیلی، توسعه مهارت‌های عملی و نرم و جذب نخبگان می‌تواند به بهبود وضعیت اشتغال و کاهش بیکاری در میان فارغ‌التحصیلان آموزش عالی کمک کند. برای کسب اطلاعات بیشتر برای انتخاب رشته با مشاوره انتخاب رشته کنکور آویژه تماس بگیرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد