روشهایی برای درخواست پول از همسرتان
درخواست پول از همسر یکی از مشکلاتی است که بسیاری از زنان و مردان در زندگی خود با آن مواجه میشوند. برای بسیاری از افراد، درخواست پول از همسر یک موضوع حساس است و ممکن است باعث بروز تنش در رابطه شود. اما اگر بتوانید به درستی درخواست خود را از همسرتان بکنید، میتوانید به راحتی این مشکل را به سادگی حل کنید. برای درخواست پول از همسرتان، ابتدا بهتر است با او درباره دسترسی به مالیات خانواده و منابع مالی خانواده صحبت کنید. این اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا درخواستتان را برای همسرتان به درستی بررسی کنید. همچنین، بهتر است قبل از درخواست پول، به همسرتان بگویید که چرا به پول نیاز دارید و به چه هدفی آن را میخواهید استفاده کنید. این به شما کمک میکند تا بهتر بتوانید با همسرتان صحبت کنید و بعد از گفتگو، او ممکن است به درخواست شما پاسخ بدهد. در نهایت، برای درخواست پول از همسرتان، بهتر است با احترام به همسرتان صحبت کنید و از او خواهش کنید که در صورت امکان به شما کمک کند. به یاد داشته باشید که درخواست پول از همسر یک موضوع حساس است و باید با دقت بیشتری در آن رفتار کنید.
اگر همسر شما یک شوهر خسیس باشد، مسلما پول گرفتن از همسر برای شما یک مشکل خسته کننده خواهد شد. البته همیشه، مردی که برای زنش خرج نمی کند را نمی توان مرد خسیس قلمداد کرد. اما به هر حال، پول گرفتن از شوهر می تواند برای زنان یک چالش باشد. اکثر زنان در اوایل زندگی مشترک خود می گویند روم نمیشه از همسرم پول بگیرم یا نمی دانم چگونه درخواست پول از همسر را با او درمیان بگذارم. در این قسمت شما را با راهکارهایی برای گرفتن پول از همسر آشنا خواهیم کرد.
شما باید با شوهر خود در رابطه با نیازهای مالی که دارید، صحبت کنید. هیچ فردی در کره خاکی علم غیب نمی داند. اگر در رابطه با نیازهایتان صحبت نکنید، همسرتان از کجا باید بفهمد که چه می خواهید؟ همیشه سعی کنید درخواست ها و نیازهای خود را یادداشت کرده و به او بدهید تا حواسش باشد چه می خواهید. اگر نمی توانید رو در رو از همسرتان درخواست پول کنید، می توانید از یادداشت کردن و نوشتن درخواست خود در برگه کاغذ کمک بگیرید.
برای اینکه بتوانید از همسر خود پول بگیرید می توانید احساساتش را جریحه دار کنید. مثلا با پدر یا یکی از آشنایان خود تماس بگیرید و بگویید که پول نیاز دارید. حتی مردان خسیس هم از اینکه همسرشان از کسی جز او تقاضایی داشته باشد، ناراحت و خشمگین می شوند. این کار گاهی باعث حسادت مرد شما نیز می شود. در این مواقع شوهرتان ممکن است با شما تندی کند. سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و دلیل کار خود را توضیح دهید. به او بگویید که برای مسئله مهمی به پول احتیاج داشتم اما تو به من پول نمیدادی و من مجبور شدم از دیگران در خواست پول کنم.
شرایط مالی همسر خود را درک کنید. یکی از مهم ترین دلیل خرج نکردن شوهر برای همسرش ممکن است این باشد که او زن ولخرجی است. ولخرج بودن باعث می شود که همسرتان این گونه فکر کند که شما نسبت به شرایط مالی او بی توجه بوده و او را درک نمی کنید. سعی کنید خرج های اضافی را از زندگی خود کم کنید. وقتی شما ولخرج باشید همسرتان از دادن پول به شما امتناع می کند. اما اگر شما یک زن صرفه جو و با درک مالی بالا باشید، همسرتان نیز از پول دادن به شما فرار نمی کند و بهانه تراشی نمی کند. درک شرایط همسر یکی از مهم ترین رازهای داشتن تفاهم در زندگی است. پس سعی کنید شرایط مالی و اقتصادی همسرتان را درک کنید.
به شوهر خود بگویید که چقدر خاص است. هنگامی که از همسرتان پول درخواست می کنید، سعی کنید مهربانی و محبت را چاشنی رفتارهای خود قرار دهید. از او تعریف کنید و خوبی و محاسن او را بیان کنید. به همسرتان بگویید که با او احساس راحتی می کنید و او را بخش مهمی از زندگی خود می دانید به همین دلیل است که می توانید راحت نیازهای خود را مطرح کرده و از او پول درخواست کنید. داشتن رابطه عاشقانه می تواند بسیاری از مشکلات از جمله گرفتن پول از همسر را حل کند.
یکی از مهم ترین سیاست پول گرفتن از همسر این است که همه نیازهای خود را به یکباره به او نگویید همچنین به او فرصت دهید تا بتواند درخواست شما را برطرف سازد. اینکه شما تمام نیازها و درخواست های خود را در یک زمان بگویید و انتظار داشته باشید که سریعا پاسخ مناسبی به نیازهای شما داده شود، اشتباه است. همسرتان نیاز به فرصت دارد تا بتواند با برنامه ریزی کردن صحیح، نیاز مالی شما را برآورده سازد.
برای متقاعد کردن همسرتان برای دادن پول به شما، از عنصر روانی درخواست پول استفاده کنید. وقتی در کنار یکدیگر هستید، کلمات شما باید محرک باشند و زبان بدن شما باید پرشور باشد. البته منظور این نیست که او را فقط برای بدست آوردن پول دوست داشته باشید و یا به همسرتان تنها وقتی که پول می خواهید محبت و مهربانی کنید.
در مکالمات خود از کلماتی مانند عشق من، لطفا و … استفاده کنید. زبان بدن شما نیز می تواند پول گرفتن از شوهر را آسان تر کند. او را ببوسید و یا در آغوش بگیرید. البته داشتن رابطه عاشقانه باید در هر مرحله و ساعت از زندگی مشترک شما وجود داشته باشد. اگر شما تنها زمانی که پول می خواهید مهربان باشید و عاشقانه با همسرتان رفتار کنید، مسلما او ناراحت شده و احساس می کند که شما او را فقط بخاطر پول می خواهید.
آیا شما نیز نمی توانید همسر خود را متقاعد کنید که چرا به پول احتیاج دارید؟ نوشتن خواسته ها و نیازهای خود و دادن آن به مردی که به همسرش پول نمی دهد، بهترین راهکار برای متقاعد کردن همسر است. به سادگی تعیین کنید که برای چه چیزی به پول نیاز دارید و چه میزان پول باید به شما بدهد. اگر همسر شما فردی معتاد به کار است که کمتر در خانه حضور پیدا می کند و شما مجبور هستید که مسئولیت خریدهای خانه را به عهده بگیرید، پس این موضوع را نیز در نوشته های خود بیان کنید. مسلما زندگی با شوهر معناد به کار به شدت سخت است. اگر شما نیز از زندگی با او رنج می برید به شما پیشنهاد میکنم مقاله راهکار مقابله با شوهر معتاد به کار را مطالعه کنید.
اینکه شما دائم از همسرتان پول بخواهید درست نیست. اگر خودتان نیز شاغل هستید، پس گاهی شما برای خانه یا خانواده خود پول خرج کنید. مطمئن باشید همسرتان این از خودگذشتگی و بخشنده بودن شما را خواهد دید و شما را تحسین می کند. این کار شما باعث می شود که دفعات بعدی درخواست پول کردید او راحت تر و بدون پرسش و پاسخ های زیاد، به شما پول بدهد. وقتی شما بخشنده باشید او نیز این رفتار را از شما یاد می گیرد.
اگر بدون اینکه به همسرتان بگویید پول می خواهید، او به شما پول داد و یا به هر طریقی شما را خوشحال کرد، قدردانی و تشکر کردن را فراموش نکنید. قدردانی شما باعث می شود که همسرتان باز هم این رفتار خوب خود را تکرار کند. اما اگر شما نسبت به این موضوع بی تفاوت باشید و یا توقع بالاتری داشته باشید، همسرتان نیز دیگر این کارها را انجام نمی دهد چون می داند همسرش او را سرزنش می کند و یا اصلا خوشحال نمی شود.
برای پول گرفتن از شوهر هرگز او را تهدید نکنید. شما باید بدانید که چگونه نیازها و درخواست های خود را به همسرتان ارائه دهید. هرگز از تهدید به عنوان روش پول گرفتن از همسر استفاده نکنید. این کار شما ممکن است شرایط را سخت تر کند و باعث لجبازی همسرتان شود. مردان از تهدید شدن و یا دست گذاشتن روی نقاط ضعفشان بیزارند. با این کار نه تنها روابط زناشویی شما دچار مشکل می شود بلکه پول گرفتن از همسر نیز دشوارتر خواهد شد.
✔ پول گرفتن از شوهر در دوران عقد، اصلا کار غلط و اشتباهی نیست✔ این موضوع که دختر در زمان نامزدی از همسرش باید پول بگیرد یا خیر مسئله ای است که به عوامل مختلفی بستگی دارد. مانند: آداب و رسوم، فرهنگ ها، وضعیت مالی پسر، وضعیت مالی دختر و … . برخی از زنان خودشان نیز شاغل هستند و درآمد خوبی دارند. اما این موضوع دلیل نمی شود که شوهر از مسئولیت خرج کردن برای همسر خود شانه خالی کند. در دوران عقد نیز شوهر باید مراقب همسر خود باشد و اجازه ندهد که همسرش از لحاظ مالی با مشکل و یا کم و کاستی رو به رو شود. البته زنان نیز نباید ولخرج باشند و در این شرایط اقتصادی، شوهران خود را درک کنند. پس پول گرفتن در دوران عقد از شوهر را به یک چالش بزرگ تبدیل نکنید. اینکه زندگی و حال خوب خود را به خاطر این موضوعات کوچک و قابل حل، تلخ و غمناک کنید، اصلا کار درستی نیست. دختر و پسر باید سعی کنند که یکدیگر را درک کرده و با هم تصمیم بگیرند که چگونه دوران عقد خود را سپری کنند.
درخواست پول از شوهر اصلا کار اشتباهی نیست. اگر می خواهید پول گرفتن از شوهر برای شما راحت بوده و با مشکل مواجه نشوید، باید سیاست پول گرفتن از شوهر را بلد باشید. شما باید بتوانید در رابطه با نیازها و خواسته های خود با همسرتان صحبت کنید. قبل از اینکه از شریک زندگی خود پول بخواهید، موقعیت، شرایط، زمان و محیط را بررسی کنید. اگر همسرتان شرایط مالی خوبی ندارد پس نیاز است که او را درک کرده و ولخرجی نکنید. زندگی مشترک نیاز به مدیریت و بردباری دارد. سعی کنید مشکلات خود از جمله مشکلات مالی را در آرامش کامل مدیریت و حل کنید. اگر همچنان نمی توانید از همسر خود درخواست پول کنید، بهتر است از مشاوره خانواده در این زمینه کمک بخواهید. آنها شما را با سیاست های پول گرفتن از همسر و روش درخواست پول از شوهر آشنا می کنند.
علت خرج نکردن شوهر را نمی توان همیشه خسیس بودن مرد قلمداد کرد. گاهی اوقات مرد شرایط مالی خوبی ندارد و یا همسرش به شدت ولخرج است، به همین دلیل مرد سعی می کند از پول دادن به همسرش فرار کند.
گاهی زنانی را مشاهده می کنیم که نمی توانند از همسر خود در خواست پول کنند. علل درخواست نکردن پول از همسر بسیار زیاد است از جمله: ترس از دعوا و بحث های شدید با همسر، ترس از عصبانیت شوهر، شکسته شدن غرور و مغرور بودن، تسلیم در برابر خساست شوهر و ...