زندگی، مسیری پر از روابط است و یکی از مهمترین ارتباطاتی که در آن قرار داریم، رابطه با برادر است. اما گاهی اوقات ممکن است در این رابطه به مشکلاتی برخورد کنیم و رابطه ما با برادرمان آسیب ببیند. در چنین مواقعی، اعتذار و تجدید نظر میتواند ابزاری قدرتمند برای بهبود رابطه با برادرمان باشد.
چگونه با برادر خود دعوا نکنیم؟ با برادر بد اخلاق چگونه رفتار کنیم؟ دعوا بین خواهر و برادر امری طبیعی است. اما قهر کردن و یا صحبت نکردن با یکدیگر به مدت طولانی اصلا طبیعی نیست. شما حتی اگر با خواهر یا برادر خود دعوا می کنید و یا با یکدیگر برسر موضوعی تعارض دارید، نباید قهر باشید و این قهر کردن مدت زیادی طول بکشد. قهر با برادر می تواند صمیمیت بین خواهر و برادر را از بین برده و یا کمرنگ کند. پس ایجاد صلح بین خواهر و برادر و آشتی با برادر را باید برای خودتان در اولویت قرار دهید.
چگونه با برادر خود آشتی کنیم؟ جملات تاثیر گذار برای آشتی کردن با برادر چیست؟ اگر شما نیز به دنبال راهکارهایی برای آشتی با برادر خود هستید، اما نمی دانید چگونه با او آشتی کنید نگران نباشید. مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه به بررسی راهکارهایی برای آشتی با برادر و مهارت پایان دادن به دعوا خواهر و برادر پرداخته اند. شما با مطالعه این مقاله جامع و کاربردی می توانید راه های آشتی با برادر را یاد گرفته و به قهرهای خود با برادرتان خاتمه بدهید.
متاسفانه مطالعات نشان می دهد که بیش از 40 درصد از افراد در مقطعی از زندگی خود بیگانگی خانوادگی را تجربه کرده اند. دور شدن به دلیل تحصیل و یا اشتغال، مشکلات مربوط به وراثت، دعوا برای فرزندان و … همگی می تواند دلایلی از قهر کردن شما با برادرتان باشد. اما این قهر کردن چه فوایدی برای شما داشته است؟ باید گفت نه تنها مفید نبوده بلکه باعث دوری و از بین رفتن صمیمت خواهر و برادر شده است. برخی از افراد مدت طولانی را با برادر یا خواهر خود قهر هستند و هنگام رویارویی با مشکل بزرگ و بیماری سخت به این فکر می کنند که چرا با او آشتی نکردند. در این شرایط به این فکر می کنند که اگر دیگر شانس این را نداشته باشند که برادر یا خواهر خود را ببینند چه؟
پس همین ابتدا باید گفت هیچ دلیلی ارزش قهر با برادر و از بین بردن صمیمت و مهربانی و روابط با او را ندارد. خانواده هایی که در آن برادر با برادر و یا برادر با خواهر و … قهر هستند، اصلا خانواده های شاد و موفقی نخواهند بود. ایجاد صمیمت خواهر و برادر می تواند روح دوباره به خانه بازگرداند. مجدد همه دور هم جمع می شوند و صدای خنده و شادی خانواده به گوش می رسد.
برای پذیرفتن راهکارهای آشتی کردن و نزدیک شدن به آشتی با برادر به شیوه ای منطقی و محافظه کارانه، ارزیابی احساسات خود و بررسی رابطه با برادر در گذشته بسیار مهم است. شما می توانید برای نزدیک شدن به آشتی و یادگیری مهارت پایان دادن به دعوا خواهر و برادری از خود سوالات زیر را بپرسید. این سوالات ذهن شما را باز نگه می دارد و باعث می شود تصمیم درستی در مورد رابطه خود با برادرتان بگیرید.
چرا رابطه با برادرم برای من مهم است؟
آیا برادرم نیز به دنبال آشتی کردن با من است؟
آیا از درخواست من برای آشتی کردن استقبال می کند؟
چگونه می توانم خشم، درد و یا رنجشی که از او در قلبم دارم را فراموش کنم؟
برای ایجاد صمیمت با برادرم باید چگونه رفتار کنم؟
نبود صمیمت بین خواهر و برادر و یا دعوا و جر و بحث های دائم میتواند محیط خانواده شما را متشنج و پر استرس کند. مسلما هر خواهر و برادری هم که با هم قهر هستند و یا با یکدیگر به دلیل اختلافات و تفاوت ها صحبت نمی کنند، اصلا از این وضعیت راضی نخواهند بود. وجود ناراحتی و نبود مهربانی و صمیمیت با برادر می تواند ذهن شما را به خود مشغول کرده و باعث سردرگمی و پریشانی شما شود. پس بهتر است هرچه زودتر به این قهرهای استرس آور پایان بدهید و رابطه خود با برادرتان را از نو بسازید. اگر شما یک قدم به سمت بردارتان و ارتباط برقرار کردن با او بردارید او نیز خوشحال شده و مطمئنا به سمت شما می آید. شما می توانید از راهکارهایی که در این قسمت گفته شده است برای آشتی با برادرتان و دوست شدن با او استفاده کنید.
اولین قدم برای آشتی کردن با برادر این است که دلیل قهر کردن های خود با او را پیدا کنید. چرا با برادرتان قهر بودید و چه مقدار از این وضعیت می گذرد. اگر مدت زمان قهر کردن شما با برادر زیاد بوده باشد، مسلما صمیمت قبل بین شما حاکم نخواهد بود و شما باید برای ایجاد صمیمیت بین خواهر و برادر تلاش کنید. آیا دلیل قهر شما اختلاف عقاید، نظرات و … بوده است یا بر سر مسائل تحصیلی، کاری، خانوادگی و … قهر کرده بودید؟ پیدا کردن دلیل قهر با برادر به شما و برادرتان کمک می کند تا رفتار اشتباهی که داشته %D