کامل ترین جزئیات معافیت کفالت خواهر

معافیت کفالت خواهر چه شرایطی دارد؟

معافیت کفالت خواهر، دریچه‌ای به سوی آسودگی خاطر برای مشمولانی است که بار سنگین سرپرستی خواهر را بر دوش می‌کشند. این معافیت، فرصتی برای تمرکز بر آینده و ساختن زندگی بدون دغدغه سربازی اجباری فراهم می‌کند.

هر کدام از افرادی که مشمول به خدمت می شوند به دنبال راه هایی برای تسهیل خدمت خود می باشند از جمله این تسهیلات می توان به امریه خدمت سربازی و معافیت هایی مثل معافیت خواهر و برادر اشاره نمود.

معافیت خدمت سربازی انواع گوناگونی دارد که هر کدام از مشمولان واجد شرایط به دنبال دریافت آن می باشند.

 یکی از معافیت هایی که مشمولان با سرپرستی خواهر می توانند دریافت نمایند، معافیت کفالت خواهر می باشد.

مشمولانی که خواهر دارند و سرپرستی او را بر عهده دارند می توانند از معافیت کفالت خواهر استفاده نموده و به خدمت سربازی اعزام نشوند.

برای این که مشمول بتواند کفالت خواهر را به دست بیاورد و از خدمت سربازی معاف گردد باید شرایط او مورد تایید سازمان نظام وظیفه قرار گیرد.

از این رو مشمولان، قبل از شروع مراحل دریافت معافیت کفالت می بایست شروط، ضوابط و قوانین آن را مطالعه نمایند تا دچار مشکل نشوند.

 کفالت خواهر برای معافیت جزئیات بسیاری دارد که ما مشاوران آویژه در این مقاله سعی نموده ایم اطلاعات صحیحی در مورد این کفالت به شما عزیزان ارائه دهیم.

امید است که مشمولان ذیشرایط پس از مطالعه این مقاله هوشمندانه ترین عملکرد را در راستای دریافت معافیت کفالت خواهر داشته باشند.

آشنایی با کفالت خواهر

در صورت فوت پدر خانواده و وجود فرزند دختر که برای رفع نیاز های مالی و مراقبت از خود به سرپرست نیاز داشته باشد، چنانچه برادرش حامی معرفی گردد، می توان گفت کفالت خواهر را بر عهده گرفته است.

 البته اگر برادر به سن قانونی رسیده باشد و شرایط کفالت خواهر شامل او شود می تواند برای اخذ کفالت خواهر اقدام نماید.

حال اگر مشمول وارد سن اعزام به خدمت سربازی شود و کفالت خواهر خود را داشته باشد می تواند معافیت خدمت سربازی را دریافت نماید و مستلزم پست کردن دفترچه خدمت سربازی نمی باشد.

کفالت خواهر در چندین حالت صورت می گیرد و به کفالت خواهر مجرد، مطلقه و معلول اختصاص می یابد که در هرکدام شرایط مخصوص یه خود را دارد.

در واقع برای اینکه مشمولان بتوانند معافیت کفالت خواهر را بگیرند، باید تابع قوانینی که سازمان نظام وظیفه در مورد این نوع کفالت وضع نموده است، باشند.

 افرادی که قصد دارند از معافیت کفالت خواهر بهره مند گردند، بهتر است به تشریح و بررسی شروط اصلی معافیت کفالت خواهر بپردازند. در ادامه شاهد شرایط لازم برای معافیت کفالت خواهر هستیم.

شرایط معافیت کفالت خواهر

برای اینکه مشمولان بتوانند کفالت خواهر را بر عهده بگیرند و از این طریق از رفتن به خدمت سربازی معاف شوند باید شرایطی را که در ادامه بیان می شود داشته باشند.

 عدم ثبت غیبت سربازی برای مشمولان

 مشمول به سن 18 سال به بالا رسیده باشد

 تنها شخص سرپرست فرد مشمول باشد.

این شروط اصلی دریافت کفالت می باشد و به نوعی بین همه انواع کفالت ها مشترک می باشد.

انواع کفالت خواهر

کفالت خواهر به سه دسته تقسیم می شوند که هر کدام دارای شرایط اختصاصی می باشند.

 کفالت خواهر مجرد

 کفالت خواهر مطلقه

 کفالت خواهر معلول

هر کدام از این نوع معافیت های شرایط خاص خود را دارد . مشمولین عزیز باید اطلاعات کافی در همه زمینه های انواع معافیت کفالت خواهر بدست آورند تا بتوانند برای این نوع معافیت اقدامات لازم را انجام دهند.
اگر علاقه مند به کسب اطلاعات درمورد معافیت کفالت برادر هستید بر روی لینک زیر بزنید.
معافیت کفالت برادر

معافیت کفالت خواهر مجرد

برخی از مشمولان در موقعیتی قرار دارند که پدر آنها در قید حیات نبوده و خواهر مجردی دارند که مسئولیت نگهداری و پرداخت هزینه های زندگی آنها به عهده مشمول می باشد.

مشمولان با این وضعیت وظیفه سرپرستی خواهر خود را بر عهده گرفته و می توانند از خدمت سربازی معاف شوند.

در این حالت مشمولان باید تمامی موارد زیر را مورد توجه قرار دهند.

 سلامت جسمی برادر کفیل

مشمولان تنها برادر تنی خواهر باشند.

 در صورتی برادر ناتنی می تواند کفالت خواهر را بگیرد که برادر تنی نداشته و یا برادر تنی از سلامت جسمی و روحی برخوردار نباشد.

 پدر در قید حیات نباشد.

معافیت کفالت خواهر طلاق گرفته

اگر مشمول خواهری داشته باشد که از همسر خود جدا شده است با در نظر گرفتن ضوابط و قوانین کفالت در نظام وظیفه می تواند معافیت کفالت خواهر طلاق گرفته را بر عهده بگیرد. در نظر داشته باشید، اگر همسر خواهر فوت شده باشد همچنان می توان از کفالت خواهر استفاده نمود.

 کفالت خواهر برای معافیت زمانی که از همسر خود جدا شده است یا همسر او در قید حیاط نیست دارای شروط زیر می باشد.

 خواهر بدون همسر باشد.

 سرپرست او یعنی پدر از دنیا رفته باشد.

 سن مشمول بالای 18 سال بوده و تنها پسر خانواده باشد.

 اولولیت کفالت با برادران تنی می باشد.

در چه صورت کفالت خواهر طلاق گرفته به برادر تعلق نمی گیرد؟

مرکز مشاوره آویژه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد